Deixa la teva opinió

Per vorer complet el blog utilitza;

martes, 31 de marzo de 2009

De vegades el tamany importa....


I es pel tamany en les figures que hem possat en la constitucio, crec que ho hem acertat, estaba mes completa que l'any anterior, acompanyats per la pintura de Maricarmen hem donat un nou aire a les falles de carcaixent.

domingo, 29 de marzo de 2009

Falla Constitucio de Carcaixent, 4 premi


Açí teniu la que plantarem en Carcaixent, crec que es va quedar bé, lluis sobre tot la pintura de Maricarmen Camacho, una part molt important del meu equip, que poc a poc vos presentare.

sábado, 28 de marzo de 2009

Eixos guionistes imprecindibles !!!!!!!!!

El guionista es el personatge clau en una comissio o be de la mateixa o lligat a l'artiste.
la meua experiencia comença en Xativa on feia Sant Feliu i on em vaig trobar a RAIMON TORMO un apasionat de les falles ( com tots els guionistes ) que em donaba sentit a tot el que feia traguent-li suc a un desgabell de figures acartonaes i molt repetides, despres en alfafar i gracies a Jose David vaig tindre el gust de tractar en QUINO PUIG un ja molt reconegut guioniste que en dos voltes ferem que guanyarem l'ingeni i gracia, en el cap i casal i en la falla Borrull un altra divinitat SEBAS MARIN increible les idees que trau, a Carcaixent i en la falla Constitucio a EDU i un equip de la comissio tambe molt involucrutas , en Alzira a MARTINISTA I JONOMENRIC que me feren molt facil el treball........

a tots moltes gracies i espere que treballem molts anys en les vostres i altres comissions.

viernes, 27 de marzo de 2009

S.O.S.tenibilitat en les falles, 2 ingeni i gracia en la seccio 11


En borrull dr. peset plantarem una falleta sostenible i com a tal va ser rentable per l artiste, ecologica en els materials pero va fallar que fora acepta per la comissio o siga la societat.


Falla gran Nou Sedavi de Sedavi, 3 premi


Açí teniu esta falleta que ferem en Sedavi.